Healing af blodpropper og hjerneblødninger

Jeg laver også fjernhealinger til de klienter som ikke kan komme til min klinik

Kontakt mig

Healings-processen

I forbindelse med skader forårsaget af blodpropper og hjerneblødninger bliver der arbejdet med de forskellige dele i hjernen, som er beskadiget samt de senfølger, der tit og ofte følger med, såsom lammelser i ansigt, arme og ben. Healings-processen er langsommelig, og det hele foregår i de meget små nerveceller og nervebaner.

Som oftest er det nervebanerne, jeg får vist. Dem følger jeg indtil enten en urenhed eller en skade bliver synlig for mig. Når de viser sig, fortsætter healingen i området. Arbejdet består både på det fysiske og psykiske plan, idet der altid er følelser med i såvel en fysisk som psykisk skade.

Jeg tager 750,- kr. For en time​.