Healing af kræftramte

Jeg laver også fjernhealinger til de klienter som ikke kan komme til min klinik

Kontakt mig

Den måde jeg arbejder med kræftramte på er:

En startsamtale omkring hvilken kræftform klienten har, er der smerter, fysisk ubehag, og i hvilken grad er du psykisk påvirket. Når vi har fundet frem til hvad der skal startes med at arbejdet på, starter healingsarbejdet.

Healingsarbejdet

Jeg kontakter mit guide team, og beder dem kontakte dem som skal være med til healingsarbejdet. Det kan være alt fra afdøde familiemedlemmer til, et hold af afdøde læger som jeg tit ser arbejde, i arbejdet med kræftramte.

Jeg får som oftest vist både i billeder og følelser, hvad det er de arbejder med. Når jeg har set det meste af det de arbejder på, følger jeg som oftest en nervebane fra hjernen til det sted i kroppen som de arbejder med, sender en god portion energi til området, og kalder på en fra teamet som arbejder, beder om ekstra opmærksomhed til dette område.

Som oftest ”ser” jeg i følelser, de viser mange forskellige ting, ting som jeg ikke altid får med i et billede, da ”mine” billeder oftest kommer i korte blink. Jeg er langt bedst til at ”se” via følelser, da jeg er bedre til at tolke på dem og har nemmere ved at skifte imellem forskellige følelser lige efter hinanden.

Efter healingssessionen

Når healingssesionen er ovre, slutter vi af med en samtale hvor du, hvis du ønsker det, får af hvide hvad der er blevet arbejdet med og om der skulle være nogle beskeder til dig. jeg sikrer mig også du ikke er svimmel eller utilpas og er klar til at komme ud iblandt andre mennesker igen.

Jeg tager 750,- kr. for en time.